Customer service
0
Close

Suggestions

Filters
   Jorg Naaijkens - Wednesday 12 October 2022

   D3O Zero RF materiaal

   D3O® Zero™ is het eerste D3O-beschermingsmateriaal van gerecyclede kwaliteit. D3O® Zero™ wordt gemaakt door overtollig materiaal van D3O-fabrieken te recyclen.

   Net als de originele D3O-materialen kan D3O® Zero™ worden verwerkt in allerlei producten om maximale bescherming te bieden en tegelijkertijd te werken aan een zero waste programma.

   D3O® Recycled Foams bestaat uit twee kwaliteiten van D3O® Zero™-materialen en is de nieuwste materiaalinnovatie van de impactbeschermingsexperts van D3O. D3O® Zero™ is ontworpen om de dingen die er toe doen te beschermen en tegelijkertijd het productieproces te innoveren om afval te verminderen. Deze nieuwe, gerecyclede beschermingsoplossing is geschikt voor een reeks toepassingen in tal van action sports.

   D3O® Zero™ is verkrijgbaar in vier diktes en twee dichtheden en kan gemakkelijk worden gestanst of gethermoformeerd, zodat het eenvoudig het productassortiment van Demon kan worden geïntegreerd.

   Om D3O® Zero™ te maken, wordt overtollig D3O®-materiaal uit D3O-fabrieken vermalen en gemengd met nieuw schuim, en het mengsel wordt gevormd tot grote cilindrische balen D3O® Zero™. Vervolgens snijdt D3O vellen in verschillende diktes van 2 tot 10 mm. Het materiaal kan dan worden gestanst of gethermoformeerd voor verschillende beschermende toepassingen.

    

    

   THE LATEST INS AND OUTS OF ACTION SPORTS

   Recente artikelen

   Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »