Service clients
0
Fermer
  Jorg Naaijkens - mercredi 12 octobre 2022

  D3O Zero RF materiaal

  D3O® Zero™ is het eerste D3O-beschermingsmateriaal van gerecyclede kwaliteit. D3O® Zero™ wordt gemaakt door overtollig materiaal van D3O-fabrieken te recyclen.

  Net als de originele D3O-materialen kan D3O® Zero™ worden verwerkt in allerlei producten om maximale bescherming te bieden en tegelijkertijd te werken aan een zero waste programma.

  D3O® Recycled Foams bestaat uit twee kwaliteiten van D3O® Zero™-materialen en is de nieuwste materiaalinnovatie van de impactbeschermingsexperts van D3O. D3O® Zero™ is ontworpen om de dingen die er toe doen te beschermen en tegelijkertijd het productieproces te innoveren om afval te verminderen. Deze nieuwe, gerecyclede beschermingsoplossing is geschikt voor een reeks toepassingen in tal van action sports.

  D3O® Zero™ is verkrijgbaar in vier diktes en twee dichtheden en kan gemakkelijk worden gestanst of gethermoformeerd, zodat het eenvoudig het productassortiment van Demon kan worden geïntegreerd.

  Om D3O® Zero™ te maken, wordt overtollig D3O®-materiaal uit D3O-fabrieken vermalen en gemengd met nieuw schuim, en het mengsel wordt gevormd tot grote cilindrische balen D3O® Zero™. Vervolgens snijdt D3O vellen in verschillende diktes van 2 tot 10 mm. Het materiaal kan dan worden gestanst of gethermoformeerd voor verschillende beschermende toepassingen.

   

   

  LES DERNIÈRES NOUVEAUTÉS EN MATIÈRE DE SPORTS D'ACTION

  Recente artikelen

  Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? OuiNonEn savoir plus sur les témoins (cookies) »