opc_loader

Wensenlijst

Levering

Levering geschiedt 1 tot 2 werkdagen na het plaatsen van de bestelling. Dit geldt voor bestellingen binnen Nederland. Bestellingen naar België kunnen een iets langere levertijd hebben. Bestelingen worden verzonden via PostNL of DPD.

Kosten

Voor alle bestellingen in Nederland en België brengen wij bij orders boven de € 49,95 geen verzendkosten in rekening. Bij orders onder de € 49,95 bedragen de verzendkosten € 7.

Herroepingsrecht

Bij aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de koopovereenkomst zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen te herroepen. Deze bedenktermijn gaat bij de verkoop van goederen in op de dag van ontvangst van het product door u. Het herroepingsrecht kan worden uitgeoefend door zelf een verklaring (per e-mail of schriftelijk) op te stellen en de producten terug te sturen.

Retourzendingen kunt u sturen naar:

Wildstyled/Demon
Sint Jorisstraat 28
6511 TD  Nijmegen
Nederland

Als u gebruikmaakt van het herroepingsrecht draagt u zelf de kosten voor het terugzenden van de producten. U dient de producten terug te sturen in de originele verzendverpakking. Stuur met de retourzending de originele pakbon mee.